Welcome to Copenhagen’s finest rock bar!


 

From Facebook

Så er der METAL MAGIC warm-up party i København!

Som sidste år kører Frostholm og Mesnickow BingoBankoBandLogoBilledlotteri med fine præmier, der er DJ's på der spiller masser af MMF aktuel musik (og relateret!), der er Happy Hour mellem 22 og 23, der er Q&A med Martin fra Metal Magic hvor du kan spørge ham om stort set alt vedr. Metal Magic, MMF optagelser på storskærm osv. - men ikke mindst: masser af godt selskab og kolde øl/drinks!

Gratis entré!
... See MoreSee Less

Metal Magic Copenhagen Warmup Party 2017

June 10, 2017, 7:00pm

Zeppelin Rock Bar

Så er der METAL MAGIC warm-up party i København! Som sidste år kører Frostholm og Mesnickow BingoBankoBandLogoBilledlotteri med fine præmier, der er DJ's på der spiller masser af MMF aktuel musik (og relateret!), der er Happy Hour mellem 22 og 23, der er Q&A med Martin fra Metal Magic hvor du kan spørge ham om stort set alt vedr. Metal Magic, MMF optagelser på storskærm osv. - men ikke mindst: masser af godt selskab og kolde øl/drinks! Gratis entré!

5 hours ago

Ronald And The Depressions
Jeg er godt klar over at der er mange talentfulde musikere som har sit specielle udtryk og det er en hård konkurrence. Men prøv alligevel at finde plads i jeres hoveder til ”Ronald And The Depressions” Rock And Soul sound, med lidt anarki, løssluppenhed, humor og power.
Fyret fra recording session...?
“Jo... det er rigtig nok. Jeg kunne ikke kopiere et Bee Gees track præcist til en cover plade. Jeg fandt hele tiden på små licks, og det gik ikke. ”
Men det er vel ok når både musik kollegaer og fans, lader sig rive med af Ronalds personlige og uforudsigelige guitar udtryk. Nu er bassist og sanger Helge Solberg også hoppet på band vognen for at skubbe på. Men han har også kendt Ronald siden kassettebåndoptageren blev opfundet, de har altid delt interesse for god rytmisk tight soul fyldt musik.

Referencer: Keith Richard møder Jeff Beck, med Pink I hånden.
Musik: Uddrag fra Ronald And The Depressions plade “Its Your Bloody Album (then shut and play your fucking guitar, silly prick) og udvalgt cover materiale, samt lidt blues tunes.
”Man spiller som man er”, sagde Ronalds tidligere girl friend. Hm… Ronald har lidt ”Damp”.

LINE UP:
RONALD ANDERSEN: GUITARINGS
JULIE SKOVGÅRD: VOC FEMINA
HELGE SOLBERG: BAS EXTRAORDINAIRE & VOX MAIL
MADS SØNDERGÅRD: KEYS
NICLAS CAMPAGNIOL: TALENTET DRUMS

✖︎ Koncerten starter kl. 19.30
✖︎ Entre: 60 DKK
... See MoreSee Less

Ronald and the depressions - Live musik

September 22, 2017, 6:00pm

Zeppelin Rock Bar

Ronald And The Depressions Jeg er godt klar over at der er mange talentfulde musikere som har sit specielle udtryk og det er en hård konkurrence. Men prøv alligevel at finde plads i jeres hoveder til ”Ronald And The Depressions” Rock And Soul sound, med lidt anarki, løssluppenhed, humor og power. Fyret fra recording session...? “Jo... det er rigtig nok. Jeg kunne ikke kopiere et Bee Gees track præcist til en cover plade. Jeg fandt hele tiden på små licks, og det gik ikke. ” Men det er vel ok når både musik kollegaer og fans, lader sig rive med af Ronalds personlige og uforudsigelige guitar udtryk. Nu er bassist og sanger Helge Solberg også hoppet på band vognen for at skubbe på. Men han har også kendt Ronald siden kassettebåndoptageren blev opfundet, de har altid delt interesse for god rytmisk tight soul fyldt musik. Referencer: Keith Richard møder Jeff Beck, med Pink I hånden. Musik: Uddrag fra Ronald And The Depressions plade “Its Your Bloody Album (then shut and play your fucking guitar, silly prick) og udvalgt cover materiale, samt lidt blues tunes. ”Man spiller som man er”, sagde Ronalds tidligere girl friend. Hm… Ronald har lidt ”Damp”. LINE UP: RONALD ANDERSEN: GUITARINGS JULIE SKOVGÅRD: VOC FEMINA HELGE SOLBERG: BAS EXTRAORDINAIRE & VOX MAIL MADS SØNDERGÅRD: KEYS NICLAS CAMPAGNIOL: TALENTET DRUMS ✖︎ Koncerten starter kl. 19.30 ✖︎ Entre: 60 DKK

24 hours ago

Comments are closed.