Velkommen indenfor
Fra Facebook

Den officielle playliste fra Zeppelin Rock Bar lavet i samarbejde med Target Group er ude i dag på alle digitale tjenester, fx. Apple Music, Deezer, Yousee, Tidal og selvfølgelig Spotify.

Go' lytter - du finder alt fra Mike Tramp Official, Electric Guitars og SHOTGUN REVOLUTION til Red Warszawa og Tue West Musik! Ialt 25 sange med skøn musik.
... See MoreSee Less

1 day ago

Karoline Ude giver i aften koncert 🎤 Få den lidt hyggeligere onsdag end du normalt ville have!

Ses vi?
... See MoreSee Less

Karoline Ude - Live musik

april 26, 2017, 6:00pm

Zeppelin Rock Bar

KAROLINE UDE Den 21-årige sangerinde, Karoline Ude, imponerer med eftertænksomme tekster, levende guitarspil og stærk vokal, som kan tage mælet fra selv de mest garvede ører. Karoline Ude's sangskrivning spinder på fineste vis tråde igennem den amerikanske singer/songwriter-tradition, hele tiden med hendes helt særlige og nærmest skræmmende nærværende og gribende stemme i centrum. Hendes tekster snor sig omkring såvel samfundsmæssige spørgsmål, som hverdagens og menneskelivets indestængte længsler. På trods af hendes unge alder, er Karoline dog ikke helt uhørt. Udover at modtage Ballerup Kommunes/Danske Banks talentpris i 2015, blev hun 2014 udvalgt til at deltage i Future Sound (Et talentudviklingsseminar for unge musiktalenter). Panelet, som bestod af musiker Søren Balsner (bassist i Carpark North), rapper Lucy Love og producer Lasse Lyngbo, var svært begejstrede over Karolines performance. Lucy Love udtalte: “Jeg har normalt svært ved at sidde stille, når jeg er til koncert, men jeg var bare helt hypnotiseret. Super professionelt!” Og en meget begejstret Søren Balsner reagerede således:“Jeg blev helt flov over mig selv, fordi du startede så blødt ud i det første nummer, og så da du kom til omkvædet og begyndte at give den gas og blev voldsom, blev jeg helt ‘puh nej, hun skal jo synge pænt!’ fordi man er så vant til i vore dage, at piger bare skal være pretty og synge med en lys, fin stemme. Jeg blev bange for dig til tider, og det var helt vildt fantastisk.” I efteråret 2014 blev Karoline 'Ugens Fokus' på Bands of Tomorrow, som bl.a. fremhævede hendes tekster: ”Ikke kun Karolines stemme og nærvær er bemærkelsesværdigt. Hendes tekster rammer en sårbar og melankolsk nerve, som på en gang er dyb, smertefuld og utrolig menneskelig. De giver plads til at nyde de ensomme øjeblikke uden at kaste skygger af selvmedlidenhed.” # Koncerten starter kl. 21.00 # Entréprisen er 50 DKK

3 days ago

Lukket for kommentarer.